GM Volt Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
121 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Uh oh! Just shut down on me again today less than a week after problem was thought to have been solved.
Towed to dealer again. This time I got propulsion warning and then when trying to "start" it again, showed service stabiitrak and service brake assist warnings.
At one point showed battery full charge with "0" range.
I will post as I get more info.
Any ideas?
Below is write up from first propulsion reduced shutdown a week or so ago.
edit/note, they removed new battery from write-up, they only charged up and tested current one.
[/QUOTE]
 

·
Registered
Joined
·
1,125 Posts
Should we lay bets on whether the 12V battery is low again? 2012 is probably due for a replacement AGM
 

·
Registered
Joined
·
2,803 Posts
Failing 12 volt battery or APM.
 

·
Registered
Joined
·
121 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Update...
Dealer called today and said there is a bad cell in traction battery. He was waiting on a call back from GM to find out if they are replacing that section or the entire battery which is what the tech said he would prefer.
Oh well, at least this won't cost me anything except the lack of my car for a while(and gas)! I may swap out that 12volt too when I get it back just because I'm not sure how long it's been in there.
 

·
Registered
Joined
·
121 Posts
Discussion Starter · #10 ·
"Update"...dealer says it's "direct ship from manufacturer" part. Can't really give me certain date they'll get it.
I think another member had to wait on his, too.
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top