GM Volt Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
78 Posts
Discussion Starter #1
Has anyone had this issue? When starting to a destination, all goes well for a few minutes and then the red arrow (showing my location) starts to slowly spin and the map also starts to spin. Also, the arrow takes off in different directions and the voice guidance starts to tell me to "turn left, make a u turn, turn right" etc over and over. Irritating to say the least!
 

·
Administrator
Joined
·
20,583 Posts
Video would be good.
 

·
Registered
2013 Volt
Joined
·
1,573 Posts
It would also help if you'd identify the model year, and accessories plugged into the various ports in the car, with special attention to what is plugged into the USB port.

Have you checked out the listing of other threads at the bottom of this page titled "Similar Threads?"
 

·
Registered
Joined
·
3,440 Posts
Yes, that has been discussed here before. The first thing to try is resetting the system like this:

Center stack>Config button>Radio Settings>Software Versions Menu>Clear and Reset Radio

If that doesn't do it, some have had the radio replaced. Or navigate with your phone.
 

·
Registered
Joined
·
78 Posts
Discussion Starter #7
Thanks for all the input! I am new to this blog and didn't see the "Similar Threads" below. The link that mentioned "Center stack>Config button>Radio Settings>Software Versions Menu>Clear and Reset Radio]" did it! Works perfect now - one less item for the dealer to charge me for :eek:)
 

·
Registered
Joined
·
4,143 Posts
Thanks for all the input! I am new to this blog and didn't see the "Similar Threads" below.
Don't worry too much about it. "Similar threads" doesn't appear before you post, obviously, and it gets much more refined as people respond.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top